TALK OF TOWN

IN30ÅR | Årtiet der gav os skulderpuder, Converse-sneakers og en modeprinsesse

IN har fødselsdag, og i den anledning er vi blevet lidt nostalgiske her på redaktionen. Vi husker tilbage på den musik, de film og ikke mindst de modetrends, der har kendetegnet de tre årtier, IN har eksisteret i. Her er vi dykket ned i et bestemt årti – og hvis vi siger blå øjeskygge, skulderpuder, benvarmere og en engelsk lady, der blev modeprinsesse, kan du garanteret godt gætte, hvornår det er?

Det var årtiet, hvor du iførte dig masser af blå øjenskygge, gik med benvarmere og denim på denim, drejede på din rubiks-terning og lyttede til musik på din walkman – som måske endda var gul! – og ordet yuppie blev en del af ordforrådet.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Årtiet med grunge, Buffalo-sko og Spice Girls

Moden blev kendt som årtiet med ’det sporty look’. Det var moderne at gå med stramme leggings, ben- og håndledsvarmere, strutskørter og Converse-sneakers. De korte shorts og stramme cowboybukser med matchende cowboyjakke var også en del af moden i gadebilledet, som stod i stærk kontrast til de unge erhvervsfolks yuppiestil. 

INs Facebookside kan du gætte årtiet, der er tale om, og deltage i konkurrencen om en ADAX taske til en værdi af 2.999,00 kr.

Lad dig inspirere af galleriet, hvis du er klar på at dykke ned i … 1980’erne.

IN30ÅR | Gæt årtiet der gav os skulderpuder, Converse-sneakers og en modeprinsesse

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 skønhedsfavoritter vi elsker for evigt

Læs mere om: