TALK OF TOWN

IN30ÅR | En aften i INs tegn

I går fejrede vi officielt, at IN i år fylder 30! Det blev gjort i de smukkeste omgivelser på Dansk Design Museum i København, sammen med vores skønne kunder og samarbejdspartnere. Se alle billederne her.

En allé bygget af store hvide balloner bød de mere end 100 gæster velkomne hos Danmarks designmuseum midt i Københavns centrum, da modemagasinet IN i aftes fejrede sin 30 års fødselsdag. Det var Allers mediesalg, som stod for invitationerne til magasinets kommercielle partnere.

Så Allers salgsdirektør, Ene Krogh, og INs chefredaktør Anne Axholm holdt tale sammen om det vigtige i et tæt partnerskab – med respekt for hinandens faggrænser.

INs skønhedsskribent, Mia Due giver dig her et lille rundtur til INs 30 års fødseldag på Dansk Design Museum. 

LÆS OGSÅ: GIN&TONIC | 4 tricks til at spice klassikeren op 

Gæsterne fik serveret champagne og sensommer-cocktails til en symfoni af tapas – og sluttede af med sødt fra Johan Bülow.

Danmarks Designmuseum var pyntet med blomster fra Bloomom og gæsterne nød at være uden for under den åbne himmel på den lune sensommeraften i haven på designmuseet.

I takt med gæsterne gik hjem, fik de udleveret hvide balloner som goodiebags med smukke ”hale”-nøgleringe fra Oh! By Kopenhagen Fur og flere sendte deres ballon til himmels med et lille hemmeligt ønske.  

Se alle de skønne billeder i galleriet.

INs 30 års fødselsdag

LÆS OGSÅ: De 20 bedst betalte modeller i 2016

Læs mere om: