TALK OF TOWN

InWear får ny design manager

2014 har været et spændende år for danske InWear, der både har fået ny ejer og nu bringer deres tidligere chefdesigner tilbage til brandet som design manager.

Det er ikke første gang at Jette Romvig skal sætte sit præg på In Wears kollektioner, hun har nemlig tidligere været mærkets chefdesigner tilbage i 2000 (frem til 2005), siden da har hun været Design Manager hos Becksöndergaard og Senior Designer for By Malene Birgers accessory-linje. Nu er hun tilbage hos InWear som brandets nye design manager.

Se også: 10 cardigans til det kølige efterår

Jette Romvig er, og har længe været et etableret navn i modeverdenen. Jette er kendt for sin professionalisme,sit enkle, grafiske stil og fokus på detaljen. Om sin nye stilling hos InWear, siger hun: "InWear har en unik historik og berettigelse i dansk mode, og brandet har altid været garant for både super moderne og anvendeligt design, som elskes og bruges af mange kvinder. Jeg holder selv meget af hverdagen og udfordringen med at skabe design, der matcher de reelle behov, som moderne kvinder har til deres optimale hverdagsgarderobe. Det er tit det enkle, der skaber det stærkeste udtryk, og derfor er min force som designer en pragmatisk og kvalitetsbevidst tilgang til design, hvor jeg altid fokuserer på det at være velklædt og aldrig udklædt. Det er virkelig spændende for mig at integrere dette i InWears design fremadrettet, samt kombinere det med nye toneangivende trends og markedets udvikling".

Se også: Kom indenfor i decembernummeret

Det er langt fra det eneste nye, der er sket med InWear i år, da de tidligere på året fik ny ejer. I juli 2014 blev InWear en del af en succesfuld brandportefølje hos DK Company - en af Europas største leverandører af modebrands.

Vi på IN ønsker InWear tillykke med deres nye Design manager!