TALK OF TOWN

IT’S IN YOUR HANDS | Støttekoncert til fordel for mennesker på flugt

Den nye NGO Fair Welcome arbejder for at gøre velkomsten for de mange flygtninge varm og retfærdig. Du kan nu være med til at støtte op om den gode sag, når der den 11. februar afholdes støttekoncert til fordel for mennesker på flugt, med optrædener fra nogle af landets dygtigste musikere. Se hele programmet her i artiklen

IT’S IN YOUR HANDS er en støttekoncert til fordel for mennesker på flugt og samtidig også kick-off’en for den nye NGO Fair Welcome, som arbejder på, at medmenneskelighed får en større plads i samfundet generelt.

Afsættet for Fair Welcome var en rejse til Lesbos med et delvist forretningsmæssigt formål, men det ændrede sig dramatisk for stifteren, Charline Skovgaard. Hun oplevede en humanitærkatastrofe udspille sig for øjnene af hende, og kunne ikke andet end at handle på den desperate situation.

LÆS OGSÅ: Skandinaviens største modefilmsfestival vender tilbage

Til støttekoncerten vil du blandt andre kunne opleve DAD, Aura, Turboweekend, Wafande, Thomas Buttenschøn og mange andre artister. Hele overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Fair Welcomes arbejde for mennesker på flugt herhjemme og i udlandet. Se hele programmet herunder.

IT’S IN YOUR HANDS støttekoncerten finder sted i TAP1, København den 11. februar 2016.