TALK OF TOWN

Jennifer Aniston og Brad Pitt genforenet til årets SAG Awards

Vi har ventet på en genforening mellem Jennifer Aniston og Brad Pitt, siden de tilbage i 2005 satte deres underskrifter på skilsmissepapirerne. Til den årlige prisuddelingen, SAG Awards, skete det endelig!

Siden Jennifer Aniston og Brad Pitt tilbage i 2005 underskrev skilmissepapirerne, er det ikke meget, vi har set eller hørt til de to Hollywood-stjerners relation. Faktisk er det lige så længe siden, vi har set dem sammen, som da de gjorde det officielt, at de nu havde smidt forlovelsesringene.

Til den årlige prisuddeling, Screen Actors Guild Awards, skete det så endelig: Det tidligere ægtepar havde et moment!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Der findes næppe heller en bedre dag at støde end i sin eks på, end når man vinder en pris til et stjernespækket awardshow.

Både Brad Pitt og Jennifer Aniston kunne nemlig gå fra SAG Awards med en statuette for deres profesionelle præstationer det seneste år. Ham for bedste mandlinge birolle for sin karakter i Once Upon a Time... in Hollywood. Hende for bedste skuespillerinde for sin rolle i serien The Morning Show. 

LÆS OGSÅ: 8 af de smukkeste kjoler til SAG Awards 2020

Således blev det mest fotograferede øjeblik fra awardsshowet, da de to grinende og pjattende krammede og lykønskede hinanden. 

Men deres øjeblik var ikke det eneste tegn på, at der ikke længere er bad feelings mellem de to. For da Jennifer Aniston holdt sin tale i forbindelse med overrækkelsen af sin pris, fulgte den stolte eksmand opmærksomt med på en skærm fra backstage-området. Det fik Alexis Benveniste, redaktør på CNN Business, til at poste øjeblikket med teksten: "Hvis du manglede beviser på, at det tydeligvis er Jennifer Aniston, der vandt dette breakup". 

LÆS OGSÅ: Årets breakups og nye par

Den yderst gode stemning mellem eksparret har mildest talt fået internettet til at koge over med spekulationer om, hvorvidt der mon er mere mellem de to. Men om de to stjerner ser mere til hinanden for tiden end ved prisoverrækkelsen, eller om det blot var lykkesrusen hos begge parter, der fik dem til at falde i armene på hinanden, er stadig uvist. I hvert fald var det tydeligt, at der ingen sure miner var mellem de to længere.

View this post on Instagram

Reunited. @jenniferaniston

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Til spørgsmålet om, hvorvidt de to stjerner er sammen igen, griner Jennifer Aniston blot: ''Det er simpelthen så sjovt, men hvad skal I ellers tale om?"