TALK OF TOWN

Johan Lindeberg vender tilbage til J. Lindeberg

Svenske J. Lindeberg har netop offentliggjort, at designer Johan Lindeberg vender tilbage som kreativ konsulent for brandet, som han selv grundlagde

Den svenske designer Johan Lindeberg grundlagde J.Lindeberg i 1996 med en vision om at udfordre de etablerede virksomheder inden for mode og golf. Mærket blev fra starten en succes, men efter elleve år i virksomheden besluttede Johan at forlade brandet i 2007.

"Jeg har set J.Lindeberg vokse og udvikle sig i løbet af de år, jeg har været væk, og jeg er virkelig taknemmelig overfor Stefan for at have banet vejen for min genindtræden. Selvfølgelig er det aldrig nemt at beslutte at genåbne et tidligere forhold, men jo mere vi talte med hinanden om det, jo mere mening gav det. Sidste sommer gik jeg sammen med min datter Blue forbi et stort skilt med mit navn på ved Stockholm-kontoret, og hun udbrød: "Jeg synes, du skal gøre det." Det føles som det rigtige tidspunkt at samle vores erfaringer for at føre J.Lindeberg videre til næste fase som en stærk international stemme,” siger Johan Lindeberg om sin tilbagevenden til J.Lindeberg. 

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Sådan får du et stilrent vinterlook

Johan starter i sin nye stilling i januar 2016, og kommer til at arbejde tæt sammen med hovedkontoret i Stockholm - men beholder sin base i New York.