TALK OF TOWN

Julegaven, der gør dig både gladere og rigere

Nedtællingen til juleaften er begyndt, og det betyder, at det er tid til at planlægge julens mange gavekøb. Det kan være svært at finde de rigtige julegaver til alle dem, du holder af - derfor har vi fundet den perfekte gave til kvinden, der har alt - og så kan den endda gøre hende både gladere og rigere.

JULEGAVERÆSET

De travle decemberdage passerer ofte lidt for hurtigt, og inden vi får set os om, er det pludselig juleaften.

LÆS OGSÅ: Årets julekalender til dig, der vil forkæle dig selv

Derfor kan du med fordel begynde julegaveshoppingen allerede nu. Men hvad skal du mon give til dem, du holder af?

DEN PERFEKTE GAVE TIL KVINDEN, DER HAR ALT

Vi har fundet den perfekte gave til kvinden i dit liv, omend det er en veninde, tante, søster, kæreste eller mor - så den kan den gøre hende både gladere og rigere.

Female Invest har nemlig lavet en gaveæske, der indeholder en bæredygtig tote bag, et 1-års medlemskab til deres online platform og en miniguide til komme i gang på investeringsmarkedet. 

HVORFOR ER DET DEN PERFEKTE GAVE?

Female Invest er en organisation, der ønsker at skabe finansiel lighed. Derfor har de skabt et univers, som skal hjælpe kvinder i gang på investeringsmarkedet og gøre det mere overskueligt og tilgængeligt for alle at investere. 

LÆS OGSÅ: 20 julegaver til kvinden, der har alt

Med deres nye gaveæske kan du give din veninde, søster eller hvilken som helst anden kvinde alt hun skal bruge for at komme i gang.

Med et medlemskab til deres online platform har hun adgang til al den viden, læring og sparring, som hun har brug for at investere - og hvis hun vælger at gøre brug af det, så bliver det for alvor julegaven, der bliver ved med at give.

Du kan købe gaveæsken her.