TALK OF TOWN

Kan du kende Adele på dette nye billede?

Adele har netop delt et billede på Instagram, i forbindelse med Beyoncés udgivelse af det visuelle album Black is King. Der er tale om endnu et foto af Adele efter sit store vægttab, og man kan næsten blive i tvivl om, hvem, som sidder på billedet.

Indenfor det seneste år har Adele gjort sig særligt bemærket i forbindelse med sine posts på bl.a. Instagram, hvor man kan se, at hun har gennemgået et stort vægttab. Netop dette har været med til at give den 32-årige sangerinde et helt nyt look, og flere følgere har haft svært ved at kende hende.

Tidligere har Adele holdt sig i det skjulte, hvad angår billeder af sig selv. Men siden Drakes fødselsdag i november 2019, har dette ændret sig, og vi har siden da set flere billeder af sangerinden.

LÆS OGSÅ: Adele deler sjældent billede af sig selv

På det seneste instagrampost sidder Adele på hug foran et tv, hvor Beyoncés visuelle album Black is King bliver vist. Adele er iklædt i et Black is King–inspireret look, og matcher et af Beyoncés outfits fra det visuelle album.

Adele bærer en langærmet bluse med det ikoniske måneprint fra den unge, franske modedesigner Marine Serre, der tilbage i 2017 vandt den prestigefyldte modepris LVMH-Fashion Prize.

Psst!  Shop selv Marine Serre-looket HER

Billedet viser desuden, at den dygtige sangerinde har fået sig en ny frisure, da det bølgede hår adskiller sig fra Adeles tidligere looks.

Kan du kende Adele på billedet? 

Netop Adeles nye look, har vakt debat i kommentarfeltet, da flere af hendes følgere ikke kan se, at det rent faktisk er Adele som er på billedet. Adeles billede på Instagram er derfor endnu et eksempel på, at hun har gennemgået en forvandling over det sidste år. 

LÆS OGSÅ: Kendte termiske bade åbner i København

Læs mere om: