TALK OF TOWN

Kate Middleton har afsløret sine favorit-emojis ved et uheld

Det er på en måde svært at forestille sig de royale skrive chatbeskeder til hinanden, men selvfølgelig kommunikerer de - ligesom alle os andre - også digitalt. Nu har Kate Middleton ved et uheld afsløret, hvilke emojis hun bruger mest - og det er ikke de typiske smileys og hjerter, men derimod et lidt overraskende udvalg.

CHATBESKEDER MELLEM DE ROYALE

Det kan være svært at forestille sig, hvordan det ser ud, når Kate Middleton sender chatbeskeder til sin mand prins William - eller hvilken som helst anden royal.

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry med ny kontroversiel udmelding

Man får ikke just et billede af en besked fyldt med grine-emojis, hjerter og thumps up. Men det er faktisk heller ikke tilfældet - i hvert fald ikke for hertuginden Kate Middleton. 

DE ROYALE BRUGER OGSÅ EMOJIS

De royale anvender selvfølgelig også emojis, når de kommunikere gennem chatbeskeder - verdens mest brugte måde at kommunikere på.

Kate Middleton anvender bare ikke de typiske emojis som glade smileyer, grinende ansigter og farverige hjerter. 

SÅDAN AFSLØREDE KATE SINE MEST BRUGTE EMOJIS

I en video, som blev delt på Kesingtons royale Instagram, kom hertuginden ved et uheld til at afsløre sine mest brugte emojis - og det var et lidt overraskende udvalg.

LÆS OGSÅ: Nu kan du få fat i Kate Middletons yndlingsøreringe

Videoen er en del af hertugindens projekt The Early Years, hvor hun sammen med en række eksperter sætter fokus på og svarer på spørgsmål omkring børns mentale- og følelsesmæssige helbred.

Da hertuginden i begyndelsen af videoen takker for alle de spørgsmål, der er sendt ind, nævner hun, at spørgsmålene "har mange fine emojis vedhæftet" - og i samme sekund flipper hun sin egen telefon mod skærmen og afslører ved et uheld sine egne otte mest brugte - eller i hvert fald senest brugte - emojis. 

HERTUGINDENS FAVORIT-EMOJIS

Når hertuginden skriver chatbeskeder er det tilsyneladende med emojis som de to piger, der holder i hånd, en ananas, en skåret agurk, et vindpust, et lilla alienmonster og en bukkende kvinde.

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry vil vise deres sande jeg i ny realityserie

Vi ved ikke med jer, men det er ikke ligefrem de emojis, vi bruger oftest.

Men de to mest overraskende er nok emojien, der kaster op og den vrede emoji, der bander, som også er på listen over Kates mest brugte. De er ikke just så fine og ordentlige, som man kunne forestille sig.

Du kan se afsløringen i videoen herunder.

Læs mere om: