TALK OF TOWN

Kilde afslører: Meghan overvejer at stille op til præsidentvalg

Det er ikke længe siden, at vi fik nyheden om, at prins Harry var klar til et vildt karriereskift. Nu er det blevet hans hustrus tur. Lige nu går rygterne på, at Meghan overvejer en titel som præsident og en fremtidig karriere indenfor politik.

Meghan som politiker? Ja, du læste rigtigt. 

MEGHAN OG PRINS HARRYS POLITISKE ENGAGEMENT 

Efter at prins Harry og hertuginde Meghan valgte at trække sig fra deres roller som ’fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus, har flere bemærket, at parret har udvist et større politisk engagement end tidligere.

Dette er særligt kommet til udtryk i forbindelse med det kommende præsidentvalg i USA, da Sussex-parret har arbejdet på at sprede budskabet om, at man skal huske at bruge sin stemme, som de mener, er et af livets vigtigste valg. 

EN KARRIERE INDENFOR POLITIK? 

Parrets politiske aktivisme har gjort så stort et indtryk, at der nu florerer rygter om, at Meghan rent faktisk overvejer at stille op som kandidat til det næste præsidentvalg. 

LÆS OGSÅ: SE HARRY OG MEGHAN MARKLES NYE MILLION-HJEM

En tæt kontakt til Meghan har udtalt til det amerikanske medie 'Vanity Fair', at Meghan overvejer at gøre karriere indenfor politik.

- Jeg tror, at hvis Meghan og Harry nogensinde slipper deres titler, ville hun alvorligt overveje at stille op som præsident.

Meghans kontakt påpeger desuden, at det politiske aspekt ligeledes var en af årsagerne til, at hun ikke ville opgive sit amerikanske statsborgerskab. 

- En af grundene til, at hun var så ivrig efter ikke at opgive sit amerikanske statsborgerskab var, at hun ikke ville have muligheden for at gå ind i politik.

LÆS OGSÅ: FRA HERTUG TIL HOLLYWOOD - NU VIL PRINS HARRY VÆRE FILMSTJERNE

Med udtalelserne taget i betragtning, kan man altså roligt sige, at parret har lagt de royale pligter bag sig, da de ikke længere er helt neutrale, hvad angår politik og stemmeret. 

Det er spændende at se, hvad der sker i fremtiden - men rygterne hentyder altså til, at vi måske kan forvente at se Meghan stille op som præsident i 2024. 

Læs mere om: