TALK OF TOWN

Kronprins Frederiks liv i billeder | Så sej er vores kommende konge

Vores kommende konge er hverken bange for mudder, høje bølger eller kommanderende ordrer. Han er heller ikke bange for at vise sine bløde sider. Se hans sejeste bedrifter i billeder her.

Kronprins Frederik er en mand med mange talenter. Den 52-årige fødselar kan derfor se tilbage på et liv med et hav af bedrifter til lands, til vands og i luften, hvor han har imponeret den danske såvel som udenlandske befolkning.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Vores kommende konge har nemlig aldrig været bleg for at kaste sig ud i store fysiske bedrifter, som da han deltog i Ekspedition Sirius på Grønland i 2000, gennemførte en Ironman i 2013 eller da han sammen med 70.000 danskere løb i Danmarks fem største byer til Royal Run i forbindelse med hans 50-års fødselsdag.

Han har heller aldrig lagt skjul på, at han bag sin fysiske topform gemmer på et stort hjerte, som samtidig gør ham til en moderne blød mand, der ikke holder tårerne tilbage, når noget rører ham. Hvem husker ikke billederne af den tydeligt bevægede kronprins, der ventede på sin smukke brud i Vor Frue Kirke i 2004?

LÆS OGSÅ: Kvinderne i kronprins Frederiks liv

IN ser tilbage på kronprins Frederiks største bedrifter i billeder i galleriet herunder.  

Så sej er vores kommende konge

LÆS OGSÅ: Frederik og Mary på forsiden af Vogue

Læs mere om: