TALK OF TOWN

Leonardo DiCaprio bliver en del af den engelske version af ’Druk’

Thomas Vinterbergs ’Druk’ vandt i weekenden en Oscarstatuette i kategorien ’Bedste Internationale Film’, og det har bragt mange interessante tilbud med sig – særligt fra én helt særlig filmstjerne. Leonardo DiCaprio vil nemlig gerne stå for den amerikanske genindspilning af ’Druk’.

Efter at Thomas Vinterberg natten til mandag vandt en Oscarstatuette for filmen ’Druk’ i kategorien ’Bedste Internationale Film’, har den danske filminstruktør og manuskriptforfatter modtaget mange interessante tilbud om en amerikansk genindspilning af succesfilmen.

Det mest interessante og tiltalende tilbud var dog fra Leonardo DiCaprios produktionsselskab, Appian Way – og det kan dermed også bekræftes, at Leonardo DiCaprio sammen med Endeavor Content og Makeready skal stå for en amerikansk genindspilning af ’Druk’.

Læs også: Se de sjoveste Twitter-reaktioner om Oscaruddelingen 2021

Thomas Vinterberg er uden tvivl henrykt, og fortæller i et interview med B.T.:

- Det synes jeg er vildt spændende. Andre menneskers fortolkning af det, jeg har skrevet – og i dette tilfælde, det jeg har skrevet sammen med Tobias Lindholm, synes jeg er spændende og interessant at se, hvad de får ud af.

Læs også: De største øjeblikke fra Oscars 2021

At det lige netop er Leonardo DiCaprio, som skal stå for genindspilningen, er da også noget helt særligt for Vinterberg:

- Jeg synes, at han er en fuldstændig fabelagtig skuespiller og måske verdens eneste reelle filmstjerne, og så synes jeg, at han samtidig har taget virkelig gode, sunde, intelligente valg igennem hele sin karriere. Jeg er meget spændt på, hvad der kommer ud af det.

Det er dog stadig uvist, om Leonardo DiCaprio skal spille Mads Mikkelsens rolle – og om han overhovedet skal være en del af filmen.

Læs også: 7 Oscar-hemmeligheder, som foregår bag kulisserne

Læs mere om: