TALK OF TOWN

Lookalike i Hollywood – 9 døtre, der ligner deres Hollywood-mødre på en prik

Supermodeller og Oscar-vindere hiver gerne deres smukke teenagedøtre med på den røde løber. Det er næsten som at se dobbelt, for mange af dem ligner deres mor på en prik. Her er 9 døtre, der ligner deres Hollywood-mødre på en prik.

Lookalike...

Både på catwalken og den røde løber er det lige i øjeblikket, som om man ser dobbelt. En række af mode- og filmbranchens største stjerner har døtre, som er blevet gamle nok til at gå deres berømte mødre i bedene – eller i hvert fald blive hevet med til modeshows og filmpremierer.

Den allermest omtalte lige nu er nok 16-årige Kaia Gerber, som er datter af 90’er-supermodellen Cindy Crawford. Under efterårets store modeuger var hun alle vegne – hun gik show for bl.a. Chanel, Calvin Klein og Versace, hvor hendes 51-årige mor også var på podiet i en hyldest til Gianni Versace, som døde for 20 år siden.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Med sit mørke, bølgede hår, store smukke øjne og sunde, glade udstråling ligner Kaia Gerber næsten til forveksling sin mor i de unge dage. Og hun er langtfra den eneste, der ikke bare har arvet talent og interessen for mode- eller filmbranchen fra sin mor, men også et næsten 1-til-1-udseende, som åbner døre.

LÆS OGSÅ: De 20 største supermodeller fra 90'erne 

Klik dig gennem galleriet og se, om du kan gætte, hvem de smukke unge kvinder er døtre af:

Døtre, der ligner deres kendte mødre