TALK OF TOWN

Louis Vuitton og Unicef fejrer et-års jubilæum

Under sloganet #MAKEAPROMISE har Unicef samarbejdet med Louis Vuitton om at hjælpe og beskytte verdens mest udsatte børn. Nu har Louis Vuitton endnu engang fornyet sit løfte.

To personers lillefingre, der griber fat i hinanden.  Det betyder “et forseglet løfte” og bruges især af skolebørn i Asien. I USA kaldes det “the pinky promise”.

På samme måde lovede Louis Vuitton sammen med Unicef at hjælpe børn i nød i januar 2016 med ét af de mest originale elementer fra Louis Vuittons egen skattekiste. En hængelås, som er inspireret af den dirkefri tromlelås, der blev opfundet af Georges Vuitton i 1890 for at sikre de rejsendes mest værdifulde ejendele.

Den svenske blogger Sofi Fahrman og danske Pernille Teisbæk demonstrerer “the pinky promise” hos Louis Vuitton.

Her et år efter, er der blevet samlet ca. 17,5 millioner kr. ind, der går til den humanitære støtte af børn i nød. I år har Louis Vuitton fornyet sit løfte om at hjælpe verdens børn. Og du kan være med!

Støt Unicef direkte eller ved at købe et The Silver Lockit-halskæde (4200 kr.)  eller -armbånd (3500 kr.) i Louis Vuittons butik i København. For hvert Silver Lockit der sælges, doneres $200 (ca.1400 kr.) til Unicef.

– Unicef er glade for at samarbejde med Louis Vuitton for at skaffe pleje og beskyttelse til verdens mest udsatte børn. Partnerskabet vil yderligere hjælpe med at kaste lys over de nødsituationer, der måske ikke er en del af den daglige debat, siger Unicefs Director for Private Fundraising og Partnerships, Gérard Bocquenet, sidste år.

LÆS OGSÅ: Louis Vuitton i nyt samarbejde med UNICEF