TALK OF TOWN

Luke Perry blev glemt i vigtigt Oscar-indslag

I et fast indslag til den årlige Oscar-uddeling hyldes mange af de prominente navne, der det seneste år er gået bort. Men folkene bag produktionen glemte den amerikanske skuespiller Luke Perry, der gik bort sidste forår.

Luke Perry nåede lige at medvirke i den Oscar-nominerede 'Once Upon a Time... In Hollywood', inden han i marts sidste år mistede livet. Derfor var det en selvfølgelighed for de fleste, at han ville blive nævnt til den årlige Oscar-uddeling, når det faste indslag 'In Memoriam' blev vist. I indslaget hyldes mange af de prominente navne, der er gået bort det seneste års tid, men Beverly Hills-skuespillerens ansigt tonede ikke frem på skærmen. 

LÆS OGSÅ: Beverly Hills-kollegaerne mindes Luke Perry

Det fik mange seere og fans til at rase og kalde udeladelsen for "respektløs" og "en kæmpe fejltagelse af filmakademiet". En bruger på Twitter skrev bl.a.: "Luke Perry var ikke i In Memorial? Han var bogstaveligt talt med i en af aftenens mest nominerede film. Respektløst!", mens en anden skriver: "Hvordan kan I være så respektløse over for legenden og ikonet Luke Perry ved ikke at nævne ham i The Memoriam? Det er fuldkomment respektløst!". 

Luke Perrys udeladelse var på trods af, at stjerner som Kobe Bryant og Kirk Douglas blev nævnt.

Læs mere om: