TALK OF TOWN

MAGASIN PRISEN | Mød de 4 talenter

Designkonkurrencen DANSK Design Talent – Magasin Prisen, løber af stablen netop nu. Læs hvilke designtalenter, der konkurrerer om den fornemme pris

For tredje år i træk afholder Magasin og DANSK Magazine designkonkurrencen DANSK Design Talent – Magasin Prisen. Konkurrencen som blev afholdt for første gang i 2013, sætter fokus på at promovere morgendagens store designere.

Et panel bestående af særligt udvalgte branchefolk og medier har valgt fire designtalenter, som konkurrerer om præmien på de 500.000 kr. inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til januar.

De fire udvalgte designtalenter har hver fået tildelt en mentor i form af en veletableret designer eller kreativ direktør, samt en dansk sangartist som fungerer som designtalenternes muse og ambassadør. Designtalenterne skal hver lave fem outfits til deres artist, og disse outfits vil blive promoveret af artisterne ved koncerter og arrangementer samt i en særlig fotoserie skabt af talenterne selv.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens september-favoritter

Vinderen findes på baggrund af to afstemninger. Du får mulighed for at se og stemme på dine favoritter online, og disse stemmer lægges sammen med stemmer fra et dommerpanel bestående af fagligt kompetente danske og internationale branchefolk og modespecialister.

De fire minikollektioner bliver præsenteret ved et event torsdag den 22. oktober, hvor der sidst på aftenen bliver kåret en vinder af DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2015. 

De udvalgte designtalenter, mentorer og artister til DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2015 er:

  • Maikel Tawadros / Peter Ingwersen / Navneløs
  • Nicholas Nybro / Bitte Kai Rand / Saint Cava
  • Tatiana Andersen Camre / Julie Fagerholt / Anya
  • Tonsure / Soulland / Scarlet Pleasure
     

Læs mere om arrangementet HER

LÆS OGSÅ: Mark Tan: Jeg vil skabe Skandinaviens første high-end-modehus

 

 

 

 

 

Læs mere om: