TALK OF TOWN

Meghan er ikke alene – 9 borgerlige der giftede sig kongeligt

Meghan Markle er ikke den eneste. Her er en række helt almindelige unge kvinder – og en enkelt mand – som har giftet sig ind i de europæiske kongehuse.

Meghan Markles liv ændrede sig fuldstændig, da hun den 19. maj skridtede op ad kirkegulvet for at give Storbritanniens prins Harry sit ja.

Fra den dag var hun ikke længere en amerikansk skuespiller med tv-succes, men en del af det britiske kongehus. Meghan Markle fik titlen hertuginde – ligesom sin svigerinde, Kate – og hun skal til at lære, hvordan man er en del af en familie, som et helt land – og i hendes tilfælde en hel verden – har et forhold og en holdning til.

LÆS OGSÅ: 9 ikoniske brudekjoler

Meghan kan nok få gode råd fra netop hertuginde Kate, som er hendes nabo på Kensington Palace. Kate Middleton var selv en almindelig pige fra det bedre borgerskab, da hun mødte prins William på St. Andrews-universitetet i Skotland og forelskede sig. I dag er hun en højtelsket figur i det britiske kongehus – og hendes popularitet bliver nok ikke mindre, nu hvor hun har beriget briterne med en lillebror til prins George og prinsesse Charlotte.

Den kommende hertuginde Meghan kan også spejde mod vores breddegrader for at se, hvordan helt almindelige unge mennesker er blevet del af de skandinaviske kongehuse og nyder stor popularitet.

LÆS OGSÅ: De smukkeste royale brudefrisurer

Her får du historien om otte unge kvinder og en enkelt mand med helt almindelige baggrunde og familier, som sneg sig ind i de europæiske kongehuse.

9 borgerlige der giftede sig kongeligt

Læs mere om: