TALK OF TOWN

Meghan har afsløret sit kælenavn til prins Harry

Under prins Harrys interview med James Corden kom Meghan til at afsløre sit søde kælenavn til sin mand. Læs med, og find ud af hvad prins Harrys kælenavn mon er.

Hertugen og hertuginden af Sussex, Harry og Meghan, flyttede sidste år til Californien i USA efter, at de havde meldt sig ud af den royale, britiske familie. Og hvilken bedre måde at blive en del af den amerikanske kultur på end at tage en sludder for en sladder med James Corden?

James Corden havde nemlig inviteret prins Harry til at være en del af sit show: ’The Late Late Show’, og de tilbragte derfor en eftermiddag sammen med sightseeing og te i Los Angeles.

Læs også: Hertugparrets Oprah-interview skal redigeres på grund af én særlig konflikt

Meghan kunne desværre ikke deltage i interviewet, og James ringede hende derfor op på Facetime fra Harrys telefon, hvor hun kom til at afsløre sit søde, private kælenavn til Harry – Haz.

Haz er efter sigende et kælenavn for prinsens fødenavn, Henry.

Læs også: Dette almindelige ord må Kate og WIlliams barnepige ikke sige foran deres børn

James og Harry (eller skulle vi kalde ham Haz?) startede deres sightseeing udenfor det ikoniske hus, som var en del af ’The Fresh Prince of Bel Air’, og James mente, at dette var det perfekte hus til parret, som nu venter deres andet barn. Meghan mente dog, at de havde flyttet nok for nu:

- Jamen det er fantastisk. Men jeg tror, at vi har flyttet nok for nu.

Du kan se hele interviewet herunder, hvor Harry blandt andet fortæller omkring valget om at flytte og starte et nyt kapitel sammen med familien i Californien.

Læs også: Meghan i sjælden udtalelse om sønnen: Det var ikke min beslutning

Hvis du også er vild med Meghan, så tag et kig i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af hertugindens bedste looks. 

Meghan Markles bedste looks

Læs også: Her er de dyreste smykker i den britiske kongefamilies samling