TALK OF TOWN

Meghan Markle bryder tavsheden om forholdet til Prins Harry: ”Vi er meget forelskede”

Den amerikanske skuespiller Meghan Markle har været kæreste med Prins Harry i et års tid, og nu taler hun endelig ud om deres forhold i et interview til Vanity Fair.

Der har været meget opmærksomhed omkring Meghan Markle og Prins Harry, siden det kom frem, at de to var kærester. Men offentligheden har ikke fået mere indsigt i deres forhold end et par enkelte paparrazzi-billeder og en officiel opfordring fra Prins Harry til at behandle Meghan anstændigt og ordentligt.

Nu har Meghan brudt tavsheden, og i et nyt interview med magasinet Vanity Fair løfter hun sløret for parrets følelser for hinanden.

Om forholdet til Prins Harry, som hun omtaler som ”sin kæreste”, siger hun:

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger – nogle dage er mere udfordrende end andre. Og allerede i starten var det overraskende, hvordan ting ændrede sig. Men jeg har stadig støtten fra folk omkring mig og selvfølgelig også min kærestes støtte.

LÆS OGSÅ: De flotteste looks fra Prins Harrys kæreste Meghan Markle

Meghan fortæller også, hvordan hun håndterer alle spekulationerne om parrets forhold:

- I sidste ende er det meget simpelt. Vi er to mennesker, som er meget glade og forelskede. Vi så hinanden i det skjulte i seks måneder, før det blev en nyhed. Jeg arbejdede under hele den periode, og det eneste, der har ændret sig er folks opfattelse. Jeg har ikke ændret mig, og jeg har aldrig ladet mig definere af mit forhold.

Hele verden venter på, at Meghan og Harry træder officielt frem som par, og der går selvfølgelig også rygter om, at en royal forlovelse venter lige om hjørnet. Skuespilleren kommer ikke nærmere ind på, hvornår vi kan se frem til nyheden:

- Vi er forelskede. Jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt til at stå frem sammen og fortælle vores historie, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid sammen. Det her er for os. Det er en del af det, der gør det så særligt – at det kun er vores. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Se Meghan Markles forside for Vanity Fair herunder, og læs hele interviewet på deres hjemmeside HER.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Læs mere om: