TALK OF TOWN

Meghan Markle er gravid

Prins Harry og hertuginde Meghan Markle venter deres første barn til foråret.

Der er noget, der tyder på, at prins Harry og hertuginde Meghan har brugt deres bryllupsrejse fornuftigt. Parret, som blev gift i maj, venter deres første barn til foråret.

- Deres kongelige højheder hertugen og hertuginden af Sussex er meget glade for at annoncere, at hertuginden af Sussex venter et barn i foråret 2019, lyder i et tweet fra kongehuset.

LÆS OGSÅ: Se de flotte gæster til Meghan Markle og prins Harrys bryllup

Rygterne har floreret længe

Parret har tidligere fortalt, at de gerne ville have børn, og rygterne om, at hertuginden var gravid, har floreret, siden de stod frem som par – og særligt lige efter brylluppet, hvor flere mente, at brudens kjole sad lidt løst over hendes normalt så flade mave.

Men med babyens ankomst i foråret, er der mere, der taler for, at parrets hvedebrødsdage er blevet brugt på romantisk vis.

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles brudekjole

Briterne har oplevet et jubelår, når det gælder royale begivenheder. Ud over det storstilede bryllup mellem prins Harry og amerikanske Meghan Markle i foråret, har de kunnet glæde sig over, at Harrys storebror, prins William, og hans populære hustru, hertuginde Kate, er blevet forældre for tredje gang – til lille prins Louis – og denne weekend var der igen fest i kongehuset, da Harry og Williams kusine, prinsesse Eugenie, som er datter af prins Andrew og Sarah Ferguson, kaldet Fergie, blev gift med sin kæreste, Jack Brooksbank.

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles stiludvikling

Hertuginde Meghan var naturligvis med til brylluppet, og hendes lange frakke, som var knappet i halsen, men ikke over maven, gav et lille fingerpeg om, at hun snart giver briterne mere at glæde sig over, når en lille britisk-amerikansk prins eller prinsesse kommer til verden.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Meghan Markles og prins Harrys kærlighed fra starten til nu

Læs mere om: