TALK OF TOWN

Meghan og Harry hylder prinsesse Diana i graviditetsnyhed

Hertugen og hertuginden af Sussex har annonceret, at de venter deres andet barn - og så på en meget speciel dag som hyldest til prins Harrys mor, prinsesse Diana.

Fotografiet er sort/hvid. Prins Harry sidder på en nyslået græsplæne i bare fødder og åben skjorte. Over hans ben ligger hans hustru, hertuginde Meghan, i en hvid kjole. Parret storsmiler lykkeligt til hinanden - med god grund. 

På årets mest romantiske dag, Valentinsdag, offentliggjorde parret nyheden om, at de venter deres andet barn med sort/hvid-billedet, taget af deres ven, fotografen Misan Harriman, der på rekordtid er gået verden rundt. 
Ifølge en talsperson af parret er der stor glæde i familien, der tideligere på året afslørede, at de mistede deres udfødte barn

- Vi kan bekræfte, at Archie skal være storebror. Hertug og hertuginden af Sussex er henrykte over at skulle have deres andet barn, lyder det.

Parret har i forvejen sønnen Archie Mountbatten-Windsor, som kom til verden i maj 2019. 

Men hvorfor offentliggøre det lige på Valentinsdag? Det er der en helt særlig grund til...

Læs også: Meghan i sjælden udtalelse om sønnen: Det var ikke min beslutning

Præcis som Diana og Charles

Gravidtetsnyheden kunne være blevet annonceret på en hvilken som helst anden dag, men parret, der er kendt for at gå egne veje, delte ikke blot deres lykkelige omstændigheder, men gjorde det på næsten samme måde som Harrys forældre gjorde, dengang de ventede ham for 37 år siden: på Valentinsdag.

Omid Scobie, der er kongehusekspert hos Bazaar, bemærkede hurtigt, hvordan graviditetsnyheden lignede prinsesse Diana og prins Charles’ fra da de ventede prins Harry for 37 år siden.

- En rørende hyldest, at annoncere deres nyheder på Valentinsdag. Det er nøjagtigt 37 år siden, at prinsesse Diana også delte med verden, at hun var gravid med prins Harry, skrev Scobie på Twitter og delte samtidig 'The Daily Express-forside fra den 14. februar 1984 med en gravid Diana 

Endnu en hyldest til Diana 

Det er ikke første gang, at parret ærer prinsesse Diana. Da parret blev gift i maj 2018, blev hun også hyldet ved flere lejligheder. Blandt andet med forlovelsesringen, som prins Harry selv havde designet med en gullig diamant (Meghans yndlingsfarve), som har to juveler påsat fra prinsese Dianas personlige samling.

Meghan fortalte i den forbindelse:

- Da jeg ikke har haft mulighed for at møde hans mor (prins Harry), har det været vigtigt for mig, at hun var en del af det her sammen med os. 

Prins Harry tilføjede, at prinsesse Diana ville have været vildt begejstret over forlovelsen og bedste veninder med Meghan. 

Læs også: Sådan ærede Meghan Markle og prins Harry prinsesse Diana ved deres bryllup

Se det smukke fotografi af det glade par herunder

Foto: Misan Harriman

Læs mere om: