TALK OF TOWN

Meghan og Harry med ny kontroversiel udmelding

Julen vil sandsynligvis blive en del anderledes for de fleste i år på grund af corona pandemien – og den engelske kongefamilie er ingen undtagelse, men det er der faktisk flere årsager til.

Ifølge kilder vil dronningen muligvis ikke, kunne se frem til at blive vært til julefesten på Sandringham Estate i Norfolk, hvor familien normalt samles hvert år omkring julen. Det skyldes selvfølgelig corona-pandemien, der nok kommer til at påvirke de fleste verden over.

Men uanset hvordan den engelske kongefamilie måtte holde deres jul i år, så er en ting sikkert og det er, at det bliver uden prins Harry og hans familie og det er der flere forskellige teorier og forklaringer på.

Det betyder også, at det er den anden kongelige jul, som hertugen og hertuginden, kommer til at gå glip af. Sidste år var de nemlig oversøisk i Canada, der også var tidspunktet, hvor de begyndte at planlægge deres afgang fra den kongelige familie, der om noget har skabt røre det seneste år.

LÆS OGSÅ:  Her er historien bag Marys kærlighedssmykker

En kilde tæt på parret kommenterer på hvorfor de bl.a. ikke ønsker at tage til Storbritannien:

- På dette tidspunkt nyder de virkelig deres nye liv i Californien og deres nye hjem.

Og mens pandemien uden tvivl også er en af grundene til at de ikke vil rejse, så tror flere af deres Sussex-venner, at den virkelige årsag til denne beslutning stikker lidt dybere. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at spændingerne mellem Harry og William stadig er intense og en jul i kongeligt favør synes ikke at være nogen specielt hyggelig eller god idé på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Kilde afslører: Meghan overvejer at stille op til præsidentvalg

Som bekendt, startede fejden tilbage i 2017, da Harry skulle gifte sig med Meghan. William mente ikke at han var påpasselig nok, og var allerede på det tidspunkt ret skeptisk over Meghan og hendes indflydelse på William. Spændingerne mellem de nære brødre har i perioder udviklet sig til at været så voldsomme, at de slet ikke har talt med hinanden. Det blev selvfølgelig ikke bedre af, at Harry forlod den kongelige familie, der ifølge flere eksperter vurderes at kunne have meget alvorlige konsekvenser på lang sigt, hvis ikke der kommer styr på konflikten og bruddet.

Det tyder dog ikke på, at den kommende jul bliver tidspunktet for forsoningen imellem de to brødre.

Læs mere om: