TALK OF TOWN

Meghan og Harry vil vise deres sande jeg i ny realityserie

Rygterne siger, at Meghan og prins Harry nu får deres eget realityprogram, hvor seerne kan komme helt tæt på hertugparret. Og hertugparret håber, at de endelig kan få lov til at vise deres sande jeg.

Lige siden hertugparret af Sussex trådte tilbage som seniormedlemmer af den britiske kongefamilie for at rykke teltpælene op og flytte til Californien, har mange spekuleret over, hvad parret nu skulle investere deres tid i.

Hertugparret debuterer som realitystjerner

Først kom det frem, at den tidligere skuespillerinde havde fået job hos Disney+, hvor hun skulle lægge stemme til dokumentaren ’Elephants’.

Og nu fortæller kilder nær parret, at de har fået deres eget realityprogram på streamingtjenesten Netflix. Her vil et kamerahold følge hertugparret i tre måneder som fluen på væggen, for at give folk et indblik i deres liv – særligt med henblik på, at vise alt det velgørenhedsarbejde, de udfører.

LÆS OGSÅ: Kilde afslører: Meghan overvejer at stille op til præsidentvalg

Meghan vil vise sit sande jeg

Kilder nær parret har fortalt det britiske medie The Sun, at Meghan håber, seerne vil få ”den rigtige” Meghan at se.

- Serien bliver meget smagfuld. De vil gerne give folk et indblik i deres liv, og vise alt det velgørenhedsarbejde, de udfører. Og så håber Meghan, at vise seerne sit sande jeg.  

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse i den britiske kongefamilie

Det er endnu ikke sikkert, at filmholdet kommer til at filme fra parrets 1800 kvadratmeter-hjem i Californien, som de for nyligt er flyttet i. Har du ikke set deres nye, imponerende bolig, kan du se billeder fra hjemmet her.

Læs mere om: