TALK OF TOWN

Meghan: Vi har mistet et barn

Den britiske hertuginde og tidligere Hollywood-skuespiller bryder tabuet om ufrivillig abort, og fortæller, at hun og prins Harry har mistet et ufødt barn.

- Jeg knugede mit første barn, mens jeg mistede mit andet, skriver hertuginden af Sussex i en klumme i New York Times.

En julidag følte den 39-årige hertuginde pludselig en voldsom krampe, da hun var i gang med at skifte hende og prins Harrys førstefødte barn, Archie. Hun faldt om på gulvet med Archie i sine arme, mens hun nynnede en vuggevise for at berolige dem begge. Men hun fornemmede med det samme, at noget ikke var, som det skulle være. Og imens hun omfavnede sin søn, mistede hun og prins Harry et barn.

LÆS OGSÅ: Cathrine Widunok Wichmand: Vi skal kunne tale åbent om infertilitet

Oplevelsen har betydet, at Meghan nu opfordrer andre folk om at blive bedre til at spørge ind til hinanden og svare ærligt – også selvom det gælder tabubelagte og tunge emner. For kun ved at dele hinandens sorger kan vi bryde tabuet.

- At miste et barn er at bære rundt på en ufattelig sorg. Den opleves af mange, men kun få fortæller om den, skriver hun i klummen.

- Vi har lært, at når folk spørger dig, om hvordan du har det, og virkelig lytter til svaret med et åbent sind og hjerte, så bliver sorgen lettere – for os alle.

Læs mere fra klummen her:

LÆS OGSÅ: Det er særligt skamfuldt for kvinder at drikke

Læs mere om: