TALK OF TOWN

Michelle Obama i genbrug på valgnatten

Den amerikanske præsidentfrue er kendt for sin gode stil, og på valgnatten markerede hun igen hvorfor.

Den amerikanske præsidentfrue er kendt for sin gode stil, og på valgnatten markerede hun igen hvorfor.

Som præsidentfrue har Michelle Obama sørget for at profilere amerikanske mærker, at gå i billigt tøj fra f.eks. H&M og for at genbruge en del af de kjoler, sko og trøjer, hun har i sit tøjskab.

Og da hendes husbond Barack Obama tidligt onsdag morgen dansk tid blev valgt til amerikansk præsident for anden gang, gjorde hun ingen undtagelse.

Michelle Obama bar nemlig en mørkerød brokadekjole fra Michael Kors, som hun både har haft på i 2009 og 2010, skriver Huffington Post.
På valgnatten havde Michelle Obama sat en sort cardigan og sorte sko til kjolen.

Ann Romney var i knaldrød kjole

På valgnatten i 2008 havde Michelle Obama farvekoordineret sit tøj med sine to døtre. Mens Michelle bar en rød og sort kjole, var Malia klædt i rødt, og Sasha var klædt i sort. Samme farvekoordination var ikke at se i år.

I den republikanske lejr havde Ann Romney valgt en knaldrød kjole, da hun viste sig på scenen til den republikanske valgfest for at støtte sin husbond efter nederlaget.

Den tætsiddende røde kjole havde samme farve som den Oscar de la Renta-kjole, hun bar ved det republikanske konvent i august. Ann Romney havde igen i nat sat en markant halskæde til kjolen, hvilket hun efterhånden er blevet ganske kendt for.

Læs mere om: