TALK OF TOWN

Modemagasinet IN udnævner ny moderedaktør

Redaktionen glæder sig over at præsentere den nye moderedaktør, som er et kendt ansigt i IN-universet.

Nanna Juulsgaard er den nyligt udnævnte moderedaktør på Modemagasinet IN.

Nanna Juulsgaard har været en del af IN’s redaktion siden 2015, hvor hun startede som modeassistent. Siden har hun varetaget rollen som modekoordinator og senest assisterende moderedaktør.

– Nanna Juulsgaard er næsten vokset op med IN og kender brandet, partnere og vores målgruppe indgående. Valget af Nanna Juulsgaard er oplagt, fordi hun er et stort talent med et stærkt æstetisk blik og har en brændende passion for alle modens facetter. Nanna skal blot fortsætte sit flotte arbejde for IN – og jeg glæder mig til at følge hendes videre udvikling til stor glæde for INs læsere, følgere og partnere, siger INs chefredaktør Anne Axholm.

LÆS OGSÅ: Kom med i kulissen med INs modeteam

Nanna overtager stillingen efter Louise Amstrup og glæder sig til at fortsætte med at inspirere kvinder i INs målgruppe:

– Jeg glæder mig til at fortsætte med at inspirere og klæde INs eksklusive målgruppe på med den nyeste mode fra både catwalks i ind- og udland, de nyeste tendenser og inspiration til fristende shopping. IN har en unik position i markedet, fordi vores målgruppe er +30 år, så det er kvinder, der ved, hvad de vil – og har købekraften til at realisere deres drømme, siger Nana Juulsgaard.

LÆS OGSÅ: INs assisterende moderedaktør | 11 forårsfavoritter