TALK OF TOWN

Mor/datter-tradition: Gwyneth Paltrow afslører deres skøre fødselsdagstradition

Gwyneth Paltrow og hendes 17-årige datter Apple har en ret usædvanlig - og smertefuld - fødselsdagstradition. Kan du gætte hvad de gør?

Når man har fødselsdag, skal man forhåbentlig ikke udsættes for noget smertefuldt. Medmindre man spørger Gwyneth Paltrow og hendes 17-årige datter Apple. De har nemlig en fast fødselsdagstradition, som ikke kun giver dem kvalitetstid men også gør fysisk ondt. 

En anderledes mor/datter-tradition

Paltrow, der står bag wellness-sitet Goop, har ofte været i offentlighedens søgelys grundet sine udtalelser på grund af sine kontroversielle udtalelser om diverse ”sundhedstips” – du husker måske, da hun delte sine solcremesråd

Hvor andre mødre ofte ynder at stå for velkendte fødselsdagstraditioner som kage, morgenmad på sengen og middag, har Paltrow valgt en lidt anden vej, når det kommer til datterens fødselsdag.

Læs også: Forsker: Derfor er det slut med punktummer

I en artikel på Goop afslører Gwyneth, at hun og datteren i anledningen af Apple 17-års fødselsdag endnu engang er taget en tur til en piercer.

- Hvert år på Apples fødselsdag får vi en ny piercing – det er en lille tradition, vi har, skriver Paltrow.

Og denne fødselsdagstradition har faktisk inspireret Paltrow til at opkalde et par øreringe efter Apple i sin nye G. Label-smykkekollektion, som hun netop har løftet sløret for.

- Apple var en stor inspiration til smykkekollektionen og har hjulpet mig med at udvikle designet, skriver Paltrow i artiklen.

Sarkastisk datter

At Paltrow og Apple har et tæt mor/datter-forhold er ikke noget nyt for dem, der følger Paltrow og hendes firma på sociale medier.

Hvor andre teenagemødre ofte slår ned på flabede kommentarer fra deres børn, vælger Paltrow at bruge sin datters til tider spydige kommentar til sin fordel. 

Når hun deler sine skønhedsvaner på sociale medier, kan den opmærksomme seer ofte høre datteren Apples sarkastiske kommentarer fra sidelinjen.

Men selvom datteren ofte byder ind med disse kommentarer, synes Paltrow altså at værdsætte sin datters sans for stil og mode.

Læs også: Her er betydningen bag Meghan og Harrys nyfødte datters navn

Vi glæder os til at følge denne mor-datter-tradition.

Se et sneakpeak på G. Label smykkekollektion her

Læs også: Michaela Coel dedikerer Bafta-pris til en helt særligt person