TALK OF TOWN

MTV VMA | De bedste looks fra den røde løber

MTV VMA, musikkanalens årlige prisuddeling for bedste musikvideoer, blev i nat afholdt i USA. Der var som altid masser af stjerner på den røde løber. Se, hvad Beyoncé, Kim Kardashian og Rihanna havde på her.

Videoen til Beyoncés ’Formation’-sang blev kåret til årets bedste ved nattens MTV VMA, der er musikkanalen over dem alles årlige prisuddelingsfest for musikvideoer – og som traditionen tro også byder på ikoniske sceneoptrædener, de vildeste kjoler og øjeblikke, der går hen i historien – tænk bare på øjeblikke som Britney Spears og Madonnas kys i 2003, Lady GaGas kødkjole i 2010 eller Miley Cyrus twerkershow i 2013.

LÆS OGSÅ: MODE | Items du ikke kan leve uden dette efterår

Igen i år gik det ikke stille for sig på scenen. Kanye West talte om Taylor Swift-balladen; Jimmy Fallon havde klædt sig ud som OL-svømmeren Ryan Lochte; der under OL i Brasilien løj om et røveri; og så tog Beyoncé otte priser med hjem. Rihanna – efter sine fire forskellige optrædener – gik hjem med den fornemmeste pris af dem alle: Michael Jackson Video Vanguard-prisen, der er en livstidshyldest for sin popkulturelle musikvideo-indflydelse.

Se alle vinderne HER, eller tjek alle de bedste kjoler ud i galleriet herunder. 

VMA | Looks fra den røde løber