TALK OF TOWN

Munthe flytter ikonisk butik

Siden 2005 har det danske brand haft hjemme i butikken på Grønnegade, men den 18. marts slår Munthe dørene op for nye, skræddersyede lokaler i Københavns pulserende indre.

Efter 11 begivenhedsrige år i den store to-etagers flagshipstore i Grønnegade, har Naja Munthe nu valgt at flytte butik og starte på et nyt butikseventyr på Store Regnegade 2. 

”Efter mange gode år i min gamle butik, har jeg valgt at flytte rundt om hjørnet til en ny butik, hvor jeg endnu bedre kan vise den nye profil, som Munthe står for. Her kan jeg kræse om detaljen og arbejde med både indretningen af selve butikken, samt det udendørs rum.” Forklarer kreativ direktør, Naja Munthe.

LÆS OGSÅ: Munthes SS16-kollektion er landet i butikkerne

Med butiksflytningen medfølger en markering af Munthes udvikling. Siden brandet skiftede navn fra Munthe plus Simonsen til Munthe, er der blevet lagt vægt på et mere enkelt udtryk med kontraster, detaljer og ikke mindst kvalitet. De nye butiksrammer vil give kunderne bedre mulighed for at opleve brandets design og univers på tættere hånd i smukke omgivelser. 

LÆS OGSÅ: IN guider til smukke shoppenet

Læs mere om: