TALK OF TOWN

Musik i Lejet | Maden eller musikken?

Hvordan får du den komplette festival oplevelse? Hvad er med til at sætte prikken over i’et? Hvad fuldender de dage du bruger på musik, fest og glade dage? Maden! IN guider til den bedste festivalmad i Musik i Lejet.

Musik i Lejet byder på lækker gastronomi 

Den danske madkultur og fokus på selvsamme har ændret sig noget over den seneste tid og det har selvfølgelig også haft indflydelse på de danske festivaler. Med den øgede fokus på mad generelt i samfundet er der også kommet et større fokus på mad og kvaliteten af den i festival sammenhænge. Derfor stiller større og mindre restauranter nu op på festivalpladserne med gastronomiske oplevelser der kan måle sig med diverse madfestivaler- og markeder rundt om i landet.

Se flere billeder i galleriet i bunden af artiklen. 

LÆS OGSÅ: INSPIRATION | 7 festival-looks

Festival-maden er blevet en oplevelse i oplevelsen og betyder for mange meget i forhold til den samlede oplevelse af en festival. Men hvor finder du de bedste mad oplevelser på festivalen?

IN er taget til Musik i Lejet for at teste de bedste spisestede og har fundet tre favoritter: 

Gastrotrucken

Er du vild med and, så er det her stedet at gå hen. Her kan du få pomfritter stegt i andefedt og baguette med confiteret and og vi garanterer at du går herfra med en glad mave. Madvognen er ikke ny i Lejet, men er stadig en klar favorit blandt mange.

Hansens IS 

I denne sommervarme har vi svært ved at passere vognen med Hansens flødeis hvor du både kan få milkshakes og is i vaffel eller bære. Konceptet er fint og enkelt og det hele smager himmelsk.

Tatar

Økologisk og hjemmerørt, disse lækre tatar sandwiches er lige som en tatarsandwich er bedst. Om du vælger oksekød eller laks bliver du ikke skuffet, de er lækre og nemme at tage med til din næste koncert.

Klik igennem galleriet for flere billeder fra festivalens hyggelige madstande.

Musik i Lejet | De udvalgte madfavoritter