TALK OF TOWN

Ny bog afslører alle de narrestreger, prins Harry har udsat dronningen for

Meget tyder på, at prins Harry var lidt af en spasmager som barn. I en ny bog om det britiske kongehus er mange af Harrys drengestreger blevet genfortalt, og særligt én narrestreg indtager førstepladsen over kongelige narrestreger.

Længe før prins Harry blev gift med den tidligere skuespillerinde Meghan Markle, og de brød med det britiske kongehus, var den unge prins noget af en ballademager. I sine unge år kunne han finde på de frækkeste narrestreger indenfor kongehusets høje lofter, og særligt et royalt medlem blev udsat for morsomhederne. 

I den nye bog ”Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain's Longest Reigning Monarch” tager forfatteren, Bryan Kozlowski, os ind bag paladsets lukkende døre, og deler hidtil hemmelige historier bag den kongelige facade. 

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry med ny kontroversiel udmelding 

Kozlowski afslører i bogen, at den unge prins Harry engang lavede en morsom narrestreg overfor bedstemoren, dronning Elisabeth, da hun henvendte sig til børnebørnene, fordi hun havde problemer med at sende en tekstbesked fra telefonen – selv dronninger er, som bedsteforældre er bedst. Harry greb hurtigt muligheden for at optage en humoristisk telefonsvarerhilsen, på dronnings private telefon, som ville møde dem, der måtte ringe forgæves til dronningen. 

LÆS OGSÅ: Meghan og Harry vil vise deres sande jeg i ny realityserie 

Ifølge Kozlowski, lød Harrys opfindsomme hilsen: ”Hej, hva’ så? Du taler med Liz, undskyld, at jeg er væk fra tronen. For at komme igennem til Phillip tryk et, for Charles tryk to, for corgierne skal du trykke tre.”

Der er slet ingen tvivl om, at det ikke er gået kedeligt for sig, når den unge Harry har lavet narrestreger i de kongelige gemakker - mon han videregiver nogle tricks til sønnen Archie? 

Læs mere om: