TALK OF TOWN

NYHED | Collective - åbning af ny nichebutik

Fredag slår Collective dørene op for første gang på Elmegade i København, og du er inviteret til åbningsreception hos den nye "one of a kind" nichebutik.

Åbningsreception for et helt nyt livsstilsunivers til kvinder

Fredag d. 11. marts åbner et helt nyt livsstilsunivers til kvinder, den specialdesignede ”one of a kind” nichebutik Collective, på Nørrebros hypede Elmegade.

LÆS OGSÅ: TØR DU? | Hop i herrernes garderobe

Collective er en high-street modebutik med fokus på kvinder i alderen 18 til 40 år. Butikken er beliggende i Elmegade 21, og udbyder nøje udvalgte livsstilsprodukter til den modebevidste kvinde, som ønsker at blive inspireret gennem de produkter hun omgiver sig med i sin hverdag.

Collective’s varesortiment tæller alt fra tøj, accessories, sko, bøger, parfume, kunst til wellness produkter og er særligt udvalgt med henblik på at inspirere og matche storbykvindens behov.

LÆS OGSÅ: Skønhedsidealet er under omvæltning

Collective’s univers er deres signatur, hvor modsætninger mødes i en blanding af ren og minimalistisk designæstetik sat overfor furturistisk og dynamisk kunst.

Åbningsreceptionen er fredag d. 11. marts fra kl. 17-19, hvor der vil blive serveret eksklusive drikkevarer og lækkerier til gæsterne. Så tag din veninde i hånden og oplev Collective.

Læs mere om receptionen HER og tilmeld dig som medlem hos Collective, hvis du ønsker det HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Dior inviterer dig med på en kigger