TALK OF TOWN

NYHED | Giuseppe Zanotti laver sko med Jennifer Lopez

Den italienske skodesigner Giuseppe Zanotti er gået sammen med sangerinden Jennifer Lopez om en kollektion af sko og accessories. Badass-stilletter, læderhåndtasker og en masse, der glitrer, er, hvad du kan forvente.

Giuseppe for Jennifer Lopez

Den italienske skodesigner Giuseppe Zanotti er gået sammen med Jennifer Lopez om en særkollektion af sko og accessories. Kollektionen kommer til at hedde ‘Giuseppe for Jennifer Lopez.’

- Jeg har altid været inspireret af Jennifer, og jeg elsker den måde, hun ser ud i mine sko. Det var naturligt, at vi skulle arbejde sammen, siger Giuseppe Zanotti til britisk Vogue.

Kollektionen kommer til at bestå af blandt andet krystalbesatte peep toe-støvletter, sneakers med kilehæl og gladiatorsandaler i slangeskindsprintet læder; ligesom der også vil være accessories som tasker i kollektionen. Giuseppe Zanotti beskriver kollektionen som: Sensuel, sofistikeret og moderne, men også legende og med kant. Jennifer Lopez selv kalder den:

- Alt, hvad du ville forvente fra os begge. Badass-stilleter i vilde former og selvfølgelig en masse, der glitrer.

LÆS OGSÅ: NYHED | Se Rihannas skokollektion med Manolo Blahnik

Det er ikke første gang, Giuseppe Zanotti går sammen med en kendis om en skokollektion. Sidste år arbejdede han sammen med Beyoncé, og for et par år tilbage arbejdede han med modellen Anja Rubik om en særkollektion. Design er heller ikke noget nyt for Jennifer Lopez, der siden 2001 har designet for sit mærke JLO by Jennifer Lopez.

- Jeg tror, det siger sig selv, at jeg som enhver anden pige elsker et par fede sko. Uanset om jeg går på den røde løber eller er afslappet klædt, er det de helt rigtige sko, der fuldfører mit look og får mig til at føle mig smuk, sexet og frygtløs, siger Jennifer Lopez.

Kollektionen lander til januar i Giuseppe Zanottis butikker verden over. 

LÆS OGSÅ: TOP 10 | De mest ikoniske sko nogensinde