TALK OF TOWN

NYHED | Sådan har du aldrig set en blomsterhandler før

Trendspottere og blomsterelskere er helt oppe at ringe over Blooming Copenhagen – en ny blomsterbutik, som langt fra er en traditionel blomsterhandler.

Ny utraditionel blomsterhandler 

Blooming Copenhagen er så langt fra en traditionel blomsterhandler, som du næsten kan komme: Fashionabel, dramatisk interiør er baggrundstæppe for de smukke blomster, som strutter af energi. Levende kunstværker – lige til at tage med hjem. Indehaveren er Anne Mette Trolle, der er uddannet designer og gennem mange har arbejdet i modebranchen med egne designs og som fx butikschef for Marc Jacobs.

LÆS OGSÅ: Dugfriske blomsterbuketter til døren med Bloomon

Fornemmelsen for farver og former skinner tydeligt igennem buketterne, som ikke ligner nogle andre, som du kan få i dag. Og så pryder store papirblomster fra @marianneeriksenscotthansen de mørke vægge.  

Det er et wake-up call til et støvet erhverv, som minder om dengang Emmery’s pludselig åbnede butikker og fik gamle bagerforretninger til at ryste i bukserne. Med god grund.

Traditionelle farmor-buketter har været ”yt” længe, men fx hollandske Bloomon og nu Blooming Copenhagen viser helt nye, moderne og enkle buketter, som taler til modefolkets hjerter, så vi næsten glemmer de grønne planter er ”in”.

Bloomingcopenhagen, Strandvejen 112, 2900 Hellerup. Læs mere HER

Se hvordan både hollandske Bloomon og nu Blooming Copenhagen gør op med den traditionelle måde lave buketter på. 

Nye skud på stammen - Blooming Copenhagen & Bloomon

Læs mere om: