TALK OF TOWN

NYHED | Se Rihannas skokollektion med Manolo Blahnik

Den albumaktuelle sangerinde Rihanna er gået sammen med Carrie Bradshaws yndlingsdesigner Manolo Blahnik om en ny skokollektion. Se den nye kollektion her.

Ligesom Sex And The Citys hovedperson, Carrie Bradshaw, har Rihanna altid været vild med den spanske skodesigner Manolo Blahniks sko. Ser man ned på den barbadiske sangerinde, er det i hvert fald ofte Blahniks design, man vil finde. (Se nederst, hvor IN har samlet et galleri med Rihanna i Manolo Blahnik-sko)

LÆS OGSÅ: H&M hylder diversitet

Nu er Rihanna så gået sammen med selvsamme skodesigner om en kollektion, og indtil videre er det blevet til fire styles.

“De første tre er hæle, og den sidste er virkelig eksklusiv. Vi har kun lavet 45 par af den, for de er virkelig dyre at lave.”

De fire Rihanna x Manolo Blahnik-sko. Der er kun lavet 45 af den ultralange støvlet. 
Foto: Manolo Blahnik

De fire Rihanna x Manolo Blahnik-sko. Der er kun lavet 45 af den ultralange støvlet. 


 

Ikke første gang
Det er ikke første gang, Rihanna har fingrene nede i moden. Hun har været kampagnemodel for blandt andet Dior, Armani og Balmain, i ‘14 fik hun de amerikanske modedesignere, CFDA’s, stilikon-pris, og i februar spadserede modellerne ned ad catwalken til New York Fashion Week i hendes Puma-kollektion.

Oven i det har hun lige udgivet nyt album.

Rihanna og Manolo Blahniks kollektion lander i Manolo Blahniks butikker i London, New York og Hong Kong, og drømmer du om at investere i et par skal du af med mellem 6.000 og 27.000 kr.

Rihanna x Manolo Blahnik

LÆS OGSÅ: DULONG | Danske smykker med ny, international identitet