TALK OF TOWN

& Other Stories er gået sammen med Rodarte

Sammen har de skabt en co-lab kollektion, inspireret af den californiske livsstil. Kollektionen består af ready-to-wear, sko og smykker og den lander i butikker og på stories.com d. 17. marts. Se mere om den spændende nyhed her og i galleriet.

DUFT AF CALIFORNIEN

& Other Stories' samarbejde med Rodarte stemmer nøje overens med deres designæstitik, som altid rummer tekstur, er nuanceret og romantisk, og med overraskende detaljer og kontraster. 

Med denne kollektion ønskede Rodarte at anvende farver og overflader for et tredimentionelt udtryk. Underspillede kontraster giver de forskellige designs plads til at have komplicerede detaljer og moderne, rene linjer.
Se kollektionen i galleriet nederst.

LÆS OGSÅ: BLIV KLOGERE PÅ MODEN | De blå jeans’ historie

- Vi ønskede at skabe en kollektion, som repræsenterer de elementer, der samlet udgør en californisk livsstil. Tøjet skulle let og ubesværet kunne klare overgangen fra dag til aften og samtidig kunne tilpasse sig ens personlige stil og individualitet. Det var vigtigt for os at skabe en anvendelig serie af styles til ens garderobe: en fantastisk jakke, kjole, nederdel, top, sweater og sko, samt et sæt alsidige smykker, udtaler Kate og Laura Mulleavy.

MODE MED LYD

Til dette co-lab har Kate og Laura Mulleavy helt særligt skabt en playlist med håndplukkede sange, der reflekterer mood og inspirationen bag om kollektionen.
Playlisten er tilgængelig her på Spofify

LÆS OGSÅ: INSPIRATION | Bliv klar til foråret

Rodarte er kendt for dets kunstneriske miks af high couture, moderne femininitet og californiske indflydelser skabt af Kate og Laura Mulleavy.
Se kollektionen i galleriet nederst.

Deres æstetiske signatur kommer til udtryk i denne co-lab kollektion og afslører uventede kontraster og omhyggeligt udvalgte kvaliteter – alt sammen tilgængeligt i udvalgte butikker og på stories.com fra d. 17. marts.

LÆS OGSÅ: IKONISK DESIGN | Mød manden bag og vind pumps

Priserne på den nye kollektion varierer fra 235 - 2.350 kr. I Danmark er kollektionen at finde på stories.com og i butikken på Amagertorv 29, København. 

Se kollektionen her:

Rodarte & Other Stories

LÆS OGSÅ: NYHED | Collective - åbning af ny nichebutik