TALK OF TOWN

På trods af splid har Meghan knyttet et tæt bånd til en britisk prinsesse

På trods af at hertugparret Harry og Meghan er flyttet til USA, så holder de stadig kontakten med familien hjemme i England – og særligt én anden prinsesse har Meghan knyttet et tæt bånd til. Læs med her.

På valentinsdag, den 14. februar 2021, annoncerede Meghan og Harry, at de ventede ankomsten af deres andet barn. Og på trods af at parret er flyttet til Los Angeles i USA, så holder de stadig kontakten med familien hjemme i England – og særligt én anden prinsesse har Meghan holdt kontakten med under sin graviditet.

Ifølge magasinet, People, så har hertuginden især holdt kontakten med prinsesse Eugenie. De to har da også haft meget tilfælles, da de begge har været gravide samtidig – prinsesse Eugenie bød for nyligt sin førstefødte velkommen, og Meghan er først i graviditeten af sit andet barn.

En tæt kilde fortalte People, at Meghan og Eugenie er ”meget tætte”, og at hele familien er meget glade på Meghan og Harrys vegne.

LÆS OGSÅ: Buckingham Palace igangsætter undersøgelse om mobbe-beskyldninger mod Meghan

Hvis du endnu ikke har set Meghan og Harrys meget omdiskuterede Oprah-interview, så kan du HER læse om 3 chokerende højdepunkter fra interviewet, som du kan glæde dig til. 

Hvis du, ligesom os, er vilde med den britiske kongefamilie, og troligt venter på femte sæson af 'The Crown', så kan du i galleriet herunder lære mere om den britiske kongefamilies medlemmer, når vi afslører, hvor meget de angiveligt er værd – og det er ikke så lidt endda!

Så meget er den britiske kongefamilie værd

Læs mere om: