TALK OF TOWN

Prins Harry: Han kunne spille mig i 'The Crown'

I et interview med James Cordon afslørede prins Harry, hvem han ville give rollen som ham selv i den Golden Globe-vindende serie ’The Crown’. Se hvilken skuespiller det er her.

Selv prins Harry kan ikke modstå en god serie, og der er intet at sige til, at ’The Crown’ er ekstra spændende for hertugen af Sussex. I et interview med James Cordon fortalte Harry, at han forstår serien som det, den er; fiktionsdrama baseret på virkelige hændelser. Prins Harry fortalte også, at han gerne vil se en fiktiv serie af sin families liv, i stedet for en serie, der hævder at være sandheden.

Læs også: Hertugparrets Oprah-interview skal redigeres endnu en gang

- Det er fiktivt, men løst baseret på virkelige hændelser, sagde Harry, da James Gordon spurgte ind til hertugens holdning til den prisvindende serie, hvor Harry fortsatte:

- Selvfølgelig er det ikke nøjagtigt. Men det giver dig en idé om, hvad den kongelige livsstil gør ved dit liv; presset ved at skulle sætte pligt og service over familien og alt andet.

Harry har tilsyneladende en meget klar holdning om ’The Crown’ og nævnte også, at han bedre kan lide fiktionsserien om sin familie end de historier medierne skriver om hans familie, ham selv og hans kone, Meghan. 

- De (serien) prøver ikke at være nyheder eller fakta, de ved godt, de er fiktion. 

Hertugen kom da også med et forslag til hvilken skuespiller, som han mener, ville portrættere ham selv rigtig godt i serien. Her henviste han til ’Billions’ og ’Homeland’-stjernen Damian Lewis. James Cordon tilbød, at han kunne snuppe rollen som prins William, Harrys storebror, men den idé købte Harry ikke.

Selvom Harry måske ikke var så imponeret over James Cordons tilbud, om at spille hans bror prins William, er vi enige med hertugen. Damian Lewis er en god kanditat, hvis den voksne prins Harry får debut i ’The Crown’. 

Læs også: Tårer og hård kritik: Højdepunkterne fra Golden Globes 2021

Læs mere om: