TALK OF TOWN

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes

Prins Harry har været nede på knæ og har fået et ja fra sin amerikanske skuespiller-kæreste Meghan Markle.

Briterne – og royalister verden over – kan ikke bare se frem til endnu en baby i det britiske kongehus. De kan også glæde sig til et kongeligt bryllup.

Prins Harry har været på knæ for sin kæreste, Meghan Markle, og fået et rungende ’yes’, så nu skal parret i gang med at planlægge det bryllup, som skal stå tidligt i det nye år.

I en officiel pressemeddelelse fra det engelske kongehus lyder det, at Prins Harry friede til Meghan tidligere på måneden. Parret mødte også op for at få taget de første officielle billeder og for at fremvise ringen, som Prins Harry selv har designet.

Foto: AOP

Flere medlemmer af den britiske kongelige familie har allerede udtrykket deres lykke over parrets forlovelse. Blandt andet Prins William og Hertuginde Kate, som er meget glade på Harry og Meghans vegne.

33-årige Prins Harry, som er prins Charles og afdøde prinsesse Dianas yngste søn, har kendt Meghan Markle siden sommeren 2016. Ret tidligt i forholdet anerkendte prinsen, at ja, de var kærester, og bad pressen om at give Meghan Markle lidt ro.

Hun talte første gang åbent om forholdet til den populære prins i et interview med magasinet Vanity Fair i september 2017.

- Vi er to mennesker, som er meget lykkelige og forelskede, lød det dengang fra den 36-årige amerikaner.

LÆS OGSÅ: Meghan Markle bryder tavsheden om forholdet til Prins Harry

Meghan Markle skal nu vænne sig til et nyt liv. Hun har siden 2011 spillet en af hovedrollerne i tv-serien ’Suits’, som allerede før alliancen med prins Harry gjorde hende til et kendt ansigt og fast inventar på den røde løber. Nu rykker hun dog teltpælene op og drager til London i stedet.

Læs mere om: