TALK OF TOWN

Ralph Lauren stopper som direktør for eget firma

Modehuset Ralph Lauren får ny direktør fra high street-giganten Gap, efter grundlæggeren Ralph Lauren har trukket sig fra posten.

Den 75-årige designer og forretningsmand Ralph Lauren har valgt at stoppe som direktør i sit firma Ralph Lauren Corp. Det sker efter snart 50 år på posten. I stedet for Ralph Lauren overtager svenske Stefan Larsson, der kommer fra direktørstolen hos high street-giganten Gaps underlinje Old Navy.

- Jeg er meget begejstret for at få muligheden for at arbejde både direkte og i samarbejde med en modegigant som Ralph Lauren, siger Stefan Larsson om det nye job.

LÆS OGSÅ: IN GUIDER | Ankelstøvler

Ralph Lauren selv bliver siddende i stolen som bestyrrelsesformand, og han vil stadig være involveret i de kreative processer. Han fortsætter altså med at sætte sit præg på modebilledet – præcis som han har gjort de sidste 50 år. Tænk bare på de farverige poloer, Gwyneth Paltrows lyserøde Oscar-kjole fra 1999 og de ikoniske (og fashionable) ridestøvler.


Gwyneth Paltrow i Ralph Laurens design til Oscaruddelingen i 1999

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!