TALK OF TOWN

RØD LØBER | De bedste kjoler fra Golden Globes-uddelingen

Der var smukke kjoler på den røde løber, tankevækkende takketaler på scenen og hele tre priser til den danske instruktør Susanne Biers tv-serie ’Natportieren’. IN gør status over Golden Globes.

De bedste kjoler fra Golden Globes-uddelingen

Det blev til hele tre statuetter til den danske instruktør Susanne Biers tv-serie ‘Natportieren’, da film- og tv-branchen blev hyldet ved nattens Golden Globes-uddelling. Desværre ingen til danskeren selv, men til seriens skuespillere Tom Hiddleston, Olivia Colman og Hugh Laurie.

Foruden de tre priser til ‘Natportieren’, var det især filmen ‘La La Land’ med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne, der hev priser hjem. Hele syv af slagsen faktisk, hvilket er rekord i Golden Globes-regi. Så den film kan du godt glæde dig til, når den rammer de danske biografer d. 23. februar.

LÆS OGSÅ: De 7 bedste beauty looks fra Golden Globes 2016

Den amerikanske skuespillerine Meryl Streep fik en særlig ærespris, og da hun skulle sige tak i sin takketale, benyttede hun spotlightet til at opfordre os alle sammen til ikke at mobbe hinanden.

- Personen, der har bedt om at sidde i det mest respekterede sæde i landet, efterlignede en handicappet reporter. Han brugte sin overlegenhed og sine privilegier til at nedværdige en svagere person. Dermed satte han tonen for andre, så de kan gøre det samme. Men lad os ikke friste, sagde hun.

Meryl Streep hentyder til Donald Trump, der under den amerikanske valgkamp, gjorde grin med den handicappede New York Times-journalist Serge Kovaleski. Hun fortsatte:

- Denne trang til ydmygelse fra en offentlig person… fra én, der er så magtfuld, det siver ned til alle andre, fordi det giver en slags tilladelse til alle andre til at gøre det samme. Når magtfulde personer bruger deres position til at mobbe andre, taber vi alle, sagde den 67-årige skuespillerinde.

I galleriet herunder kan du se de smukkeste kjoler, de kendte bar, på den røde løber:

De bedste kjoler fra Golden Globes-uddelingen

LÆS OGSÅ: Den britiske dronning hædrer Anna Wintour, Victoria Beckham og Anya Hindmarch for deres arbejde med mode

Læs mere om: