TALK OF TOWN

Rygte bekræftet: Game of Thrones vender tilbage

Savner du også Game of Thrones? Så er der gode nyheder. En pålidelig kilde har netop afsløret, at vi kan se frem til et helt nyt kapitel af Game of Thrones-universet.

Winter is coming… Again.

Det er kun et par år siden, at den sidste sæson af hitserien Game of Thrones blev sendt på HBO, men nu tyder det på, at vi ikke har set det sidste til det populære univers.

En kilde tæt på HBO Max har afsløret, at de er i gang med forhandlinger om en ny udvidelse af Game of Thrones-universet. Dog skal vi ikke forvente, at serien vender tilbage i samme stil som tidligere. Den nye serie vil nemlig være animeret.

Game of Thrones bliver til franchise

Kilden kan ikke afsløre flere detaljer om den nye serie, da HBO Max stadig er i gang med forhandlingerne. Alligevel ved man allerede nu, at den kommer til at indgå i en plan om at lave Game of Thrones til en franchise, der består af flere serier.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones' vender tilbage - Kan du genkende skuespillerne? 

Der er nemlig allerede planer om at lave serien House of the Dragon, som er en prequel til Game of Thrones. Serien vil derfor foregå i tiden før handlingerne i den orginale serie. House of the Dragon kommer til at have Olivia Cooke, Emma D'Arcy og Matt Smith i hovedrollerne. Optagelserne til serien starter i foråret, og den forventes at få premiere i 2022.

En del af en større strategi

De nye Game of Thrones-serier kommer til at være en del af en større HBO-strategi, der også inkluderer den nye Sex and the City-reboot, samt den mulige Harry Potter-serie, som blev afsløret i sidste uge.

Det bliver spændende at se, hvilke andre planer, HBO har for deres indhold. Hvilken serie er mon den næste til at få en reboot? 

Læs mere om: