TALK OF TOWN

Sådan er forholdet imellem kronprinsesse Mary og prinsesse Marie

Både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er banebrydere i det danske kongehus og foruden at dele deres royale titler, så deler de også flere andre ting, men hvor tætte er de egentlig? Det svarer den kongelige hofreporter, Marianne Singer på, der har fulgt prinsesserne tæt, siden de trådte ind i det danske kongehus.

Det vides ikke helt, hvornår kronprinsesse Mary og prinsesse Marie møder hinanden for første gang, men officielt har de kendt hinanden siden oktober 2007, hvor prins Joachim og prinsesse Marie bliver forlovet. 

ENS BAGGRUND

Udover at de to prinsesser deler flere udseendemæssige lighedtræk, så minder deres forhistorier også en del om hinanden. De er begge fra helt almindelige, borgerlige familier, har udenlandsk baggrund og er altså rejst til Danmark for at træde ind i det danske kongehus.

Der er derfor ikke nogen tvivl om, at de to har kunne agere god støtte overfor hinanden og særligt kronprinsesse Mary har været en god støtte overfor prinsesse Marie, hvilket Marie også tidligere har pointeret i et interview med Billedbladet:

- Kronprinsessen kommer jo også fra et andet land, så vi taler sammen og kan udveksle nogle emner. Det er godt at have gode støtter i familien, ligesom min mand selvfølgelig har været det.

Så tætte er prinsesserne

LÆS OGSÅ: Her er verdens mest stilfulde prinsesser

Har du lyst til at se, eller gense, mere af kronprinsesse Mary og hendes mange smukke outfits, så swipe igennem galleriet, hvor vi har samlet nogle af hendes mest ikoniske looks igennem tiden.

Kronprinsesse Mary fylder år