TALK OF TOWN

Sådan vil prins Harry og Meghan Markle ære prinsesse Dianas minde ved deres bryllup

Fra ringen til gæstelisten og blomsterne. Prins Harry og Meghan Markle har tænkt prinsesse Diana ind i flere aspekter af deres bryllup den 19. maj for at ære hendes minde. Læs hvilke her.

Det royale bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle lørdag den 19. maj kommer ikke kun til at emme af ægte romantik og eventyr. Det kommer også til at have stærke referencer til prinsesse Diana for at hylde hende. Ifølge Kensington Palace har Prins Harry, der mistede sin mor som 12-årig, planlagt ting for den store dag, som specifikt vil ære hans mor. Læs hvilke og hvorfor her.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Forlovelsesringen

Alles øjne var på Meghan Markles finger, da parret annoncerede deres forlovelse i november sidste år. Ringen havde prins Harry selv designet med en gullig diamant fra Botswana, da Meghans yndlingsfarve er gul. Ved siden af sad jo juveler fra prinsesse Dianas personlige samling.

– Da jeg ikke har haft mulighed for at møde hans mor, har det været vigtigt for mig, at hun var en del af det her sammen med os, fortalte Meghan Markle, da hun sammen med prins Harry gav interview med BBC. Hertil tilføjede prins Harry, at hans mor ville have været ellevild over hans forlovelse og ’bedste venner med Meghan’.

Til brylluppet kommer forlovelsesringen også til at sidde på Meghan Markles finger.

LÆS OGSÅ: Det ved vi om Harry og Meghans bryllup

Gæsterne

Blandt de 600 gæster, som er inviteret med til det royale bryllup, vil der være én person, som i særdeleshed mangler; prinsesse Diana. Men selvom hun ikke er her længere, er hverken hende eller hendes familie glemt. Alle hendes tre søskende er inviteret med til brylluppet, da prins Harry stadig har et meget nært forhold til dem.

Blomsterne

Blomsterdekoratør og -forhandler Philippa Craddock fra London er udvalgt som den officielle florist til brylluppet, hvor hun i tæt samarbejde med prins Harry og Meghan Markle har kreeret de mange blomsterdekorationer, som også kommer til at hylde prinsesse Diana. I de forskellige buketter vil der være hvide roser, som netop var prinsessens foretrukne blomst.

I forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død, har Kensington Palace også åbnet op for den midlertidige ’Hvide have’, som en hyldest til hendes yndlingsblomst.

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles stiludvikling

Talen

En af de mest gribende hyldestmomenter til brylluppet bliver uden tvivl, når lady Janes Fellows, der er en af prinsesse Dianas to ældre søstre, holder skal holde tale i Saint George’s Chapel, hvor vielsen finder sted. her vil hun være omgivet af sin bror Charles og søster Sarah og øjeblikket bliver uden tvivl bevægende, når man tænker på, hvor anstrengt forholdet mellem Spencer familien og den kongelige familie har været. 

Storebror gjorde det også

Prins Harry og Meghan Markle er ikke ene om at hylde prinsesse Diana under deres bryllup. Da prins William og Kate Middleton blev gift i 2011, havde de også tænkt prinsesse Diana ind i dagen. En af salmerne i kirken var ’Guide Me, O Thou Great Redeemer', som blev sunget som den sidste ved hendes begravelse.

LÆS OGSÅ: Det første møde, frieriet & ringen - alt hvad du skal vide om Harry og Meghan Markles bryllup

Læs mere om: