TALK OF TOWN

Sara Jessica Parker: Covid-19 vil selvfølgelig være en del af den nye serie

Sarah Jessica Parker vender tilbage i den nye fortsættelse af ’Sex and the City’. Det gør hun sammen med Cynthia Nixon og Kristin Davis og endnu en kendt stjerne, nemlig COVID -19.

IN har tidligere skrevet om både bekræftelsen af rygtet om en ny ’Sex and the City’ fortsættelse, og hvordan forfatterne af seriefortsættelsen skriver den kvinde, der introducerede os for nøgen-sushi, Samantha Jones (Kim Cattrall), ud af serien.

Nu ser det imidlertid ud til, at forfatterne vil forsøge at gøre serien så autentisk som muligt.

Læs også: Så stor er lønforskellen mellem de fire skuespillerinder fra ’Sex and the City’

I et interview med Vanty Fair fortalte en meget spændt Sarah Jessica Parker, at hun glæder sig til at modtage de nye manuskripter til seriefortsættelsen, der har fået titlen 'And just like that'. Hovedforfatter og producer Michael Patrick King er lige nu igang med at skrive de 10 afsnit, som serien skal indeholde, sammen med helt nye forfattere, der primært består af kvinder.

- Det er anderledes på en helt ny og spændende måde, sagde Sarah Jessica Parker om seriens nye forfattere, der vil tilføre serien "nye livserfaringer samt politiske og sociale verdensopfattelser”.

COVID-19 bliver en del af venindernes liv

Selvom Sarah Jessica Parker endnu ikke ved noget om den konkrete historie i ’And just like that’, er hun og hendes kollegaer begejstrede for at genskabe deres elskede karakterer.

Læs også: Se Sarah Jessica Parkers hårudvikling

Hun tilføjer, at COVID-19 ”naturligvis vil være en del af historien, for det er byen, de bor i, er ramt af virussen. 

De tre veninder er alle i 50’erne i den nye serie, hvilket skaber nogle helt nye problemstillinger ifølge Sarah Jessica Parker:

- Hvem er de tre veninder nu? Har de tilpasset sig? Hvilken rolle spiller de nu? Hvad er deres forhold til sociale medier? Hvordan er Miranda og Charlotte som mødre til teenagere? Hvordan har alle de politiske ændringer påvirket Carries arbejde? Har hun mon en podcast? Jeg er så nygserrig på at se, hvordan forfatterne forestiller sig kvinderne i dag.

Sarah Jessica Parker er meget ivrig efter at begynde at filme serien, som hun bekræftede tidligere på måneden med den nedenstående teaservideo og teksten: I couldn't help but wonder... Where are they now?