TALK OF TOWN

Sarah Jessica Parker afslører: Der kommer en ny Sex and the City-serie

I slutningen af december afslørede en kilde, at Sex and the City efter sigende ville vende tilbage med nye afsnit. Nu har Sarah Jessica Parker officielt bekræftet rygterne og delt en teaservideo, der afslører navnet på den nye serie, hvor vi kan se frem til et gensyn med tre ud af de fire veninder.

HELE 17 ÅR SENERE

Hele 17 år efter, sidste afsnit af Sex and the City-serien løb over skærmen, længes vi stadig efter mere af Carrie Bradshaws hektiske datingliv, de fire veninders venskab og deres begivenhedsrige liv i byen, der aldrig sover. 

DRAMA HAR FORHINDRET NY SERIE OG FILM

Der har i mange år floreret rygter om, at Sex and the City-universet ville vende tilbage med nye afsnit, en ny serie eller ny film.

Men med dramaet, der har udspillet sig mellem Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) og Kim Cattrall (Samantha Jones) - der ellers spiller bedsteveninder i serien - har der været lange udsigter til nogen form for genforening.

LÆS OGSÅ: Sarah Jessica Parker bekræfter: Sex and the City 3 bliver ikke til noget

Rygterne blussede endnu engang op i slutningen af december 2020, da en efter sigende "velinformeret kilde" afslørede, at der skulle være nye afsnit på vej - hvor tre ud af de fire slyngveninder ville blive genforenet.

Til vores held viser det sig, at den "velinformerede kilde" rent faktisk har været rimelig velinformeret.

RYGTER ER BEKRÆFTET

Nu har Sarah Jessica Parker, der også var producer bag hitserien, nemlig officielt bekræftet rygterne.

Der kommer 10 nye afsnit på HBO, hvor de tre veninder Carrie Bradshaw, Charlotte York (Kristen Davis) og Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) vender tilbage - men det bliver ikke under det velkendte navn Sex and the City.

Sarah Jessica Parker har delt en teaservideo til den nye serie på Instagram, hvor vi skiftevis ser stemningsfyldte klip fra New York og klip fra Carrie Bradshaws velkendte computerskærm, der ord for ord afslører den nye series navn: And Just Like That.

FORANDRING PÅ BÅDE GODT OG ONDT

I beskrivelsen skriver Parker: "Jeg kunne ikke lade være med at undre mig... Hvor er de nu?", og vi kunne ikke være mere enige.

Selvom serien ikke bliver helt det samme uden Kim Cattrall - og dermed Samantha Jones - så har vi i årevis ventet på dette øjeblik, og nu kan vi endelig se frem til mere Sex and the City.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste looks fra Sex and the City

Cynthia Nixon har tidligere udtalt, at hun fortryder, Sex and the City ikke var mere inkluderende og realistisk - så mon ikke, der bliver inkluderet et mere moderne samfundssyn og større diversitet i den nye serie? 

FØLG VENINDERNE, MENS DE ER I 50'ERNE

Optagelserne skulle allerede begynde til foråret, og ifølge den officielle pressemeddelelse kan vi se frem til, at "følge Carrie, Miranda og Charlotte, når de navigerer i rejsen fra det virkelige, komplicerede liv og venskab, som de havde i 30'erne - til et endnu mere kompliceret liv og venskab nu, hvor de er i 50'erne.", skriver det amerikanske medie Entertainment Weekly.

De nye afsnit bliver kun tilgængelig på HBO Max - men heldigvis bliver HBO Nordic, som vi har adgang til i Danmark, erstattet af HBO Max i efteråret 2021 - så til den tid kan vi sagtens se med her fra Danmark.