TALK OF TOWN

Sarah Jessica Parker bekræfter: ”Sex and the City 3” bliver IKKE til noget

Optagelserne skulle være gået i gang her til efteråret, men nu er ”Sex and the City 3” blevet skrottet.

Fans af kult-serien jublede, da det så ud til, at en tredje film endelig var i støbeskeen, men nu bekræfter hovedrollen Sarah Jessica Parker, at filmen ikke bliver til noget.

-Det er slut… Vi laver den ikke, sagde skuespilleren til mediet Extra, da hun ankom til New York City Ballet Gala med sin mand Matthew Broderick torsdag aften.

-Jeg er skuffet. Vi havde et smukt, sjovt, hjerteknusende, lykkeligt og vedrørende manuskript. Det er ikke bare skuffende, at vi ikke får lov til at fortælle den historie og få den oplevelse, men også for publikummet, der har været så klar på en tredje film.

LÆS OGSÅ: Se Sarah Jessica Parkers hårudvikling

Rygterne har længe svirret om Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones i serien. Det siges nemlig, at skuespilleren ikke er tilfreds med den aftale, castet har indgået, og hun ønsker at få produceret nogle af sine egne projekter som en del af betalingen for at være med i en tredje film.

Opdatering: Kim Cattrall har skrevet på Twitter, at der ikke er hold i rygterne. Hun har bare sagt 'nej tak' til at være med i en tredje film.

Optagelserne skulle eftersigende være gået i gang her til efteråret, men nu vides det ikke, om projektet bliver genoptaget.

Læs mere om: