TALK OF TOWN

Sarah Jessica Parker genskaber et helt særligt 'Sex and the City'-minde

Sarah Jessica Parker har delt et helt særligt nostalgisk billede på sin Instagram, som nok genskaber minder hos de fleste Sex and the City-fans. Se hvilket øjeblik, Sarah refererer til lige her.

Skuespillerinde Sarah Jessica Parker har delt et billede på sin Instagram, som i den grad genskaber gode (og mindre gode) SATC-minder.

Sarah postede nemlig et billede af et par ødelagte, blå Manolo Blahniks med brun rem og hvide knapper – og med tydelige tyggemærker.

Læs også: Se de 10 bedste looks fra 'Sex and the City'

Billedet referer selvfølgelig til sæson 4, afsnit 13 af ’Sex and the City’, hvor Aiden var flyttet ind hos Carrie efter, at de havde fundet sammen igen for anden gang. Carrie og Aiden var i gang med et skænderi omkring Carries mange sko, da stilikonet pludselig opdager, at Pete, Aidens hund, har sig en 'tyggefest' med Carries Manolo Blahniks ude på badeværelset. ”Den hund skylder mig 389 dollars!” får hun herefter råbt.

Læs også: Ny dansk film skildrer Margrethe den førstes liv som kvinde, mor og regent

De mange ’Sex and the City’-superfans var da heller ikke et sekund i tvivl om, hvilken scene Sarah refererede til med billedet. Kommentarfeltet blev derfor hurtigt fyldt med kommentarer som: ”Peeetttteee! Du kan ikke købe dem, de er fra omkring 1996” og ”Vis det ikke til mig, vis det OVERHOVEDET ikke til mig,” som begge var ikoniske udtalelser fra Carrie efter skotilfældet.

Du kan se den ikoniske scene herunder:

Sarah blev da også helt rørt over, hvor godt folk kunne genkalde øjeblikket, og kommenterede selv:

- Jeg kan bare ikke glemme, hvor meget alle ved, og kan huske. Det forbløffer mig, og rør mig. Meget! X.

Læs også: 8 gange, hvor Sarah Jessica Parker har klædt sig præcis som Carrie Bradshaw

I galleriet herunder kan du lære Sarah Jessica Parker lidt bedre at kende, når vi afslører 5 sjove ting om hende, som du helt sikkert ikke vidste.

5 sjove ting som du ikke vidste om Sarah Jessica Parker

Læs også: De 5 sjoveste episoder fra 'Friends'