TALK OF TOWN

Se de mange sjove fejl, som Bridgerton-fans har spottet i serien

Den populære Netflix-serie Bridgerton bliver ofte kaldt for ”1800-tallets Gossip Girl,” og den er blandt andet elsket for at være et historisk drama med et nutidigt touch. Men er den mon for moderne? Fans har opdaget flere historiske fejl i hitserien – og nu kan vi ikke lade være med at spotte dem!

Kan du huske Starbucks-koppen, der sneg sig ind i et afsnit af Game of Thrones, den falske Monica i Friends, eller måske den lille mus, der fejlagtigt gæstede The Crown? Så har du måske også lagt mærke til disse sjove, men historiske, fejl i den populære Netflix-serie Bridgerton.

Bridgerton er netop blevet kåret som den mest sete originale Netflix-serie nogensinde, og måske er det også efter at have bingewatchet hele sæson 1, at opmærksomme fans har spottet de næsten usynlige fejl, som virker malplaceret i det periodiske drama.

Flere fans har nemlig opdaget, at man både kan spotte en Primark-reklame i vinduesruderne og parkeringslinjer på de gamle 1800-tals gader, selvom linjerne ikke blev opfundet før 1940’erne.

LÆS OGSÅ: Ikke til at kende: Se, hvordan Bridgerton-stjernerne ser ud i virkeligheden

Hvis man er ekstra opmærksom, kan man også få et glimt af kloakdæksler, parkeringsskilte og stenfrie vindruer, som heller ikke kunne findes i frugtskålene i 1800-tallet.

En Twitter-bruger skriver:

- Jeg ser Bridgerton, mens jeg leger 'spot kloakdækslet fra det 20. århundrede.' 

Se flere af de sjove fejl i nedenstående tweets.

På trods af de sjove historiske brølere, har flere fans pointeret, at det ikke er meningen, at Bridgerton skal være realistisk. Især hvis man tænker på, at både Ariana Grandes ”thank u, next” og Billie Eilish’ ”bad guy” er en del af baggrundsmusikken.

De små fejl har da heller ikke ødelagt seriens popularitet. Sæson 2 af Bridgerton er allerede blevet bekræftet efter den store efterspørgsel fra fans, som ikke kan få nok af serien.

Mens vi venter på sæson 2 af Bridgerton skal vi helt sikkert gense sæson 1 af hitserien for at se, om vi kan spotte nogle af de historiske fejl. 

Læs mere om: