TALK OF TOWN

Se de største mode-øjeblikke i Super Bowls historie

Super Bowl kan mere end blot underholde sportsinteresserede - se, eller gense, nogle af de største mode-øjeblikke i Super Bowls historie, når IN går en tur i gemmeren.

Det amerikanske Super Bowl blev natten til mandag afholdt, og som altid så det meste af verden med. De sportsinteresserede så selvfølgelig med grundet kampen, som stod mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers - vi andre så med af en helt anden grund.

For selvom man ikke er sportsinteresseret, så kan Super Bowl nemlig stadig noget helt specielt. Vi taler selvfølgelig om deres altid imponerende halftime shows, som byder på de vildeste og mest gennemførte performances.

LÆS OGSÅ: Amanda Gorman stjal showet (igen) til Super Bowl

I år var det den canadiske R&B-sanger, The Weeknd, der stod for det spektakulære halftime show. Du kan se The Weeknds flotte optræden i videoen herunder.

Gennemførte og ekstraordinære performances kræver selvfølgelig også gennemførte og ekstraordinære looks.

LÆS OGSÅ: Unge stjerneskud stjal showet ved årets anderledes Robert-uddeling

IN tager dig derfor med, når vi går en tur i Super Bowls gemmer for at se, eller gense, nogle af de bedste looks og kostumer gennem tiden.

En klar favorit var Lady Gagas performance i 2017, hvor hun var iført et glimtende bodysuit, som hun matchede med høje og lige så glimtende støvler - alt sammen designet af Donatella Versace.

Til Super Bowls 50 half-time show i 2016 rockede både Beyoncé og Bruno Mars to flotte læderlooks - Beyoncés militær-inspirerede design var fra DAquared2.

Beyoncé stjal også showet, da hun i 2013 performede i endnu et læderlook - denne gang fra Rubin Singer. Beyoncé toppede sin performance ved at få besøg af sine to fellow Destiny's child medlemmer, Kelly Rowland og Michelle Williams. 

LÆS OGSÅ: Zendaya tager karrieren til nye højder i ny og lideskabelig sort/hvid-film

For et 00'er mode-øjeblik skal vi tilbage til 2004, da Janet Jackson og Justin Timberlake indtog scenen sammen. Janets læderkostume fra Alexander McQueen er senere blevet et ikonisk fashion piece, og ses i dag som et symbol på 00'erne popkultur. 

Se flere af Super Bowls største og bedste mode-øjeblikke i galleriet herunder.

Se de største mode-øjeblikke fra Super Bowl gennem tiden